De nieuwe referentie in de tractor markt!

Massey Ferguson is trots om de lancering aan te kondigen van zijn gloednieuwe  MF 6S en 7S Series, die negen  nieuwe  modellen   introduceert met  maximale vermogens van de 135pk tot  190pk.

Ontworpen voor professionele, veeleisende gebruikers, zijn deze nieuwe tractoren standaard uitgerust met een  hoge specificatie en worden ze geleverd met een keuze aan transmissies, cabinecomfort, automatisering en besturingstechnologie voor alle bedrijven en toepassingen.

Met behoud van massey Ferguson’s nieuwe, duidelijke modelaanduidingen, geven de nummers het maximale vermogen van de tractoren aan: de MF 7S. 155, MF 7S. 165, MF 7S. 180  en  MF 7S. 190. Ze leveren allemaal ook tot een extra 30pk met Engine Power Management (EPM)  – afhankelijk van het model. Met  een  wielbasis van 2,88 m en een zescilinder, 6,6-liter motor vormen de nieuwe tractoren de perfecte brug tussen de nieuwe viercilinder 135 pk-180 pk, MF 6S-serie en de grotere, MF 8S-serie, aangedreven door 7,4-liter motoren.

“Massey Ferguson breidt ons nieuwe tijdperk van eenvoudige en betrouwbare tractoren uit naar de  MF 7S-serie”, zegt Thierry  Lhotte, Vice President & Managing Director Massey Ferguson, Europa & Midden-Oosten. “Tegelijkertijd introduceren we nieuwe niveaus van comfort, controle, gemak en connectiviteit met de toevoeging van nieuwe technologie en functies die voor het eerst te zien waren op de bekroonde MF 8S-serie.

“Met zijn combinatie van kracht, wendbaarheid, automatisering en prestatiebevorderende technologie levert de MF 7S-serie de productiviteit die nodig is voor moderne landbouwactiviteiten. En om gebruikers te helpen deze prestaties gedurende lange uren vol behouden, is de koelere, comfortabele en stille cabine uitgerust met nieuwe, gebruiksvriendelijke bedieningselementen.

“De MF 7S biedt grote voordelen voor al uw activiteiten – of dat nu een aannemersbedrijf, een groot agrarisch bedrijf of een loonwerker is,” voegt hij toe.

Er is een keuze uit Essential, Efficiënt, Exclusive en Panoramic  specificaties, afhankelijk van het model,  die zijn ontworpen om een reeks comfort- en output verhogende functies te bieden om de productiviteit en prestaties in het veld en onderweg te verhogen.

Kracht met behendigheid

Gebouwd op een stabiel, rank frame en een wielbasis van 2,67 m, maken de compacte afmetingen van de MF 6S-serie de tractoren zeer wendbaar, met een draaicirkel van slechts 4,75 m – de krapste die beschikbaar is vanaf elke tractor van 200 pk.

Met een gewicht van 400 kg minder dan hun zescilinder tegenhanger, in combinatie met de krachtige motoren, bieden de tractoren de beste verhouding tussen vermogen en gewicht in deze klasse. Naast het leveren van hoge prestaties met een optimale zuinigheid, lopen de tractoren relatief licht om de bodem te beschermen.

Ze zijn ook enorm sterk vanwege hun grootte, in staat om zware ladingen aan te kunnen en aan te kunnen met een bruto voertuiggewicht tot 12.500 kg. Een aanzienlijk bruto combinatiegewicht van 44,5 ton betekent dat ze ook veilig en legaal* zwaarbeladen aanhangwagens kunnen vervoeren. (* afhankelijk van de lokale wegenwetgeving).

Met een hefvermogen tot 9.600 kg achter en krachtige, 110 liter/min Closed Center load-sensing hydrauliek, zullen de tractoren een breed scala aan grote, moderne werktuigen gemakkelijk kunnen hanteren en bedienen. Voor degenen die meer olieopbrengst nodig hebben, is er een 150 liter / min optie Dyna-6-modellen, terwijl Dyna-VT-tractoren kunnen worden geleverd met een optie van 190 liter / min.

Voor optimale tractie en bodembescherming kunnen de MF 6S.165 en MF 6S.180 worden gespecificeerd met de nieuwste Michelin VF650/60R42 achterbanden.

Wilt u meer weten?

Neem contact met mij op: 0345-585050