Service

Met ons servicepakket kiest u voor zekerheid.
Zo blijft u altijd operationeel.

In welke branche u ook actief bent, het werk moet altijd doorgaan. Gelukkig heeft u goede afspraken met Wim van Breda. We zijn er voor u, waar u ook bent.

Service –
Kies voor kwaliteit en continuïteit

Valt een van uw machines uit? Het werk gaat door. Met een servicebus repareren we op locatie. Of we komen met een vrachtwagen om uw machine op te halen en eventueel een andere machine in te zetten.

Continu in bedrijf met goede service

Bent u actief in de aannemerij? Zit u in de groenvoorziening of heeft u een loonbedrijf? Wat u ook doet: het werk moet doorgaan, wat er ook gebeurt. U zit niet te wachten op uitval van een machine. Toch kan er altijd iets gebeuren waardoor uw machine ineens stilvalt, hoe zorgvuldig u ook bent. En dan bent u maar wat blij dat u goede afspraken heeft met Wim van Breda.

Vakkundige monteurs en servicebussen

Onze vakkundige servicemonteurs zijn goed voorbereid op onderhoud, reparatie en calamiteiten. U kunt altijd een beroep op hen doen. Ze hebben vijf compleet uitgeruste servicebussen tot hun beschikking. Waar u ook bent, ze schieten u snel te hulp, zodat u meteen weer door kunt werken. En natuurlijk hebben ze alle originele onderdelen voor uw machine in hun servicebus, om stilstand zoveel mogelijk te voorkomen.

Vrachtwagen met semi-dieplader en BE-combinatie

Soms zit er niets anders op. We komen met onze vrachtwagen of BE-combinatie een vervangende machine brengen en nemen de kapotte mee naar onze werkplaats. Dat betekent dat u met de nieuwe machine verder kunt met de werkzaamheden, terwijl wij in de werkplaats aan de slag gaan met de reparatie.

Deze ijzersterke combinatie maken we ook als u een nieuwe machine heeft besteld. Die brengen we overal in Nederland. En als het nodig is, nemen we de oude of een andere machine mee terug.

De planning van transport en aflevering is de verantwoordelijkheid van Edwin Pellegrom. Bel hem op 0345 58 50 50 of mail naar edwinpellegrom@wimvanbreda.nl.

Kwaliteit, onderhoud en preventie

Laten we eerlijk wezen: een goede klus begint natuurlijk met kwaliteit, regelmatig onderhoud en preventie. Daarom leveren wij uitsluitend robuuste en onderhoudsarme kwaliteitsproducten die lang meegaan. En gebruiken we ook alleen maar originele onderdelen.

Wat we ook doen, is onze servicemonteurs regelmatig bijscholen. En behalve onze eigen specialisten geven we ook uw medewerkers machine-gerichte trainingen voor optimaal gebruik. Zo minimaliseren we het risico op uitval. U blijft zoveel mogelijk in beweging tegen zo laag mogelijke kosten per uur.

Magazijn met duizenden onderdelen

In ons magazijn hebben we vele duizenden onderdelen voor u klaarliggen. We hebben bewust gekozen voor een grote voorraad, zeker als het gaat om servicedelen (zoals olie en filters) en slijtdelen (messen of klepels). We begrijpen namelijk hoe onmisbaar die onderdelen zijn om altijd te kunnen doorwerken.

Een groot deel van ons assortiment is ook te vinden in onze webshop. Daarin bieden we de originele slijtdelen en inzage in de beschikbare onderdelenboeken aan. Wist u dat het uniek is voor een bedrijf als het onze om een webshop te hebben?

Bezoek onze WEBSHOP

Bekijk onze ONDERDELENBOEKEN

Nachtlevering van onderdelen

Maakt u al gebruik van deze bijzondere service? Met een abonnement op nachtlevering kunt u ’s morgens meteen aan de slag met uw nieuwe onderdelen. Wij leveren ze in de avond, nacht of vroege morgen af, u pakt ze uit zodra u op het werk komt (en een kop koffie hebt opgehaald, uiteraard). Zo kunt u meteen aan de slag. Als dat geen slimme service is, weten wij het ook niet meer.

“Met ons servicepakket kiest u voor de zekerheid. Zo blijft u altijd operationeel”

Meer weten over
onze service?

neem contact op met de service afdeling

Bel Ons

+31(0)345 58 50 50

Whatsapp Klantenservice

+31(0)6 43 07 03 06