Comac HP6000 veegmachine

De Comac HP6000 is een veegmachine met een opvangbak capaciteit van 6,0 m3 en een maximale snelheid van 40 km/h. Door het Comac Twin Action Systeem en de zeer grote netto laadcapaciteit is vegen nog nooit zo succesvol geweest. De ongekende capaciteiten in combinatie met lage kosten, maakt het dé veegmachine voor in de meest uiteenlopende omstandigheden. Standaard uitrustingen zoals vierwielbesturing, hydraulische vering en een hoogkipper functie, maakt het mogelijk om zeer comfortabel en eenvoudig met deze veegmachine te werken. Met een werkbereik variërend tussen de 1,40 en de 3,45 meter i.c.m. een zeer hoge werksnelheid is het mogelijk om in een korte tijd een grote hoeveelheid veegwerk te voltooien.

De Comac HP6000 is verkrijgbaar met een 143 PK sterke EU6 dieselmotor en heeft een 4-sterren PM10 en PM2,5 certificering.

Optioneel leverbaar met functionele opties zoals een derde frontborstel, hogedrukreiniger, sprinklers op de frontborstels en een zuiglans voor bijv. het opzuigen van zwerfvuil of bladeren in een plantsoen.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • 6,0 m3 bruto laadvermogen
  • Vuilopname over 140 cm
  • Hakselt vuil klein met een rotoras
  • Bespaart honderden liters water per dag

Impressie

Interesse?

Mogelijk ook interessant

Onze domeinkennis zorgt voor een waardevol advies voor elke gevraagde toepassing