MowHawk slim camerasysteem

De MowHawk is een slim camerasysteem op de maaibalk van een bermmaaier die ziet en registreert wat er in de berm gebeurt. Hij detecteert de aanwezigheid van invasieve exoten (Japanse Duizendknoop en Reuzenberenklauw), de hoeveelheid zwerfvuil en de hoogte van de vegetatie. Alle maaigegevens worden nauwkeurig beschikbaar gesteld in GIS, waarmee groenaannemer en opdrachtgever precies weten wat er in de berm gebeurt, direct tijdens het maaien als assistent van de chauffeur, maar ook voor de toezichthouder en de beleidsmaker.

De MowHawk brengt de berm namelijk naar het bureau door van de maaigang datacollectie te maken, die door automatische analyse wordt verwerkt en direct bruikbaar is in het GIS systeem van de gebruiker. Zo kan het tegelijkertijd gebruikt worden voor bedrijfsvoering en beleidsvorming, op basis van de gegevens van alle gemaaide bermen en zonder extra planning of budget. Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door Artificial Intelligence, intelligente digitale assitentie die ons assisteert bij de totstandkoming van een duurzame leefomgeving.

Kunstmatige intelligente (AI) en vernuftige landbouwmechinastie worden samengebracht in een unieke samenwerking tussen Digital Intelligence Agency Datacadabra en Wim van Breda.

Meer informatie en beeldmateriaal volgt z.s.m.!

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Impressie

Interesse?