Reform Metrac H75 tractor

Veelzijdigheid in alle seizoenen, extreme hellingcapaciteit en hoog economisch rendement. De REFORM Metrac wordt sinds 1965 in serie geproduceerd en wordt met groot succes gebruikt in de berglandbouw en de gemeentetechniek. De nieuwe Metrac H75 is een waardige voortzetting van dit succesverhaal.

Comfortabele bestuurderscabine voor werken zonder vermoeidheid
De nieuw ontworpen cabine van de Metrac H75 is volledig mechanisch ontkoppeld van de andere voertuigcomponenten. Dit resulteert in een sterk gereduceerd geluidsniveau en aanzienlijk minder trillingen. Het nieuwe airconditioningsysteem maakt automatische temperatuurregeling mogelijk en de luchtinlaat is van bovenaf, waardoor stofverontreiniging wordt beperkt. Het gebruik van een volledig glazen deur heeft de instapruimte verbreed en het zicht rondom verbeterd.

Veiligheid op elk terrein
Door de motor en de cabine op zwaartepunthoogte te monteren, is de geschiktheid van de Metrac voor hellingen verder verbeterd. Bovendien zorgt de pendelbeweging van de vooras (tot 15°) altijd voor een maximaal grondcontact. De hydrostatische rijaandrijving maakt het mogelijk de rijsnelheid traploos aan te passen aan de heersende werkomstandigheden en maakt soepel, schokvrij starten mogelijk, zelfs op hellingen.

Centrale bediening met veel comfort
De bediening van de nieuwe Metrac H75 is overtuigend dankzij de ergonomische armleuning met de multifunctionele joystick en de centrale “R-Com” draaiknop. De armsteun is permanent verbonden met de bestuurdersstoel, wat een comfortabele en nauwkeurige bediening mogelijk maakt, zelfs op extreme hellingen. De traploze hydrostatische aandrijving zorgt voor veiligheid en comfort in elke rijsituatie dankzij de permanente vermogensafgifte.

Efficiëntie door eenvoudiger onderhoud en moderne motor
Op het vlak van zuinigheid scoort de nieuwe Metrac H75 met vrije toegankelijkheid en vereenvoudigd onderhoud van belangrijke voertuigonderdelen zoals het koelsysteem, de motor, de elektronica en de bestuurderscabine. De nieuwe Metrac H75 wordt aangedreven door een moderne Perkins Stage 5-motor, die vermogen en koppel optimaal combineert met een redelijk brandstofverbruik.

Milieu- en bodemvriendelijk
De elektronisch geregelde hydrostatische aandrijving zorgt voor een optimaal rendement en creëert het juiste evenwicht tussen het vereiste vermogen en het verbruik. Als er minder vermogen nodig is, kan de bestuurder ook overschakelen op de “Eco Mode”. Het geoptimaliseerde terreinchassis en de intelligente vierwielaandrijving van de nieuwe Metrac H75 zorgen voor voldoende tractie en bodembescherming in alle omstandigheden.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Extreem veelzijdig
  • Uiterst comfortabel en veilig
  • Kostenefficiënt
  • Milieuvriendelijk

Impressie

Interesse?