Maaimachines

Korte termijn verhuur

U mist net die maaier om uw project te voltooien? Maak dan nu gebruik van de korte termijn verhuur mogelijkheden van Wim van Breda BV.

De dagprijzen voor de huur van een machine, zoals hieronder omschreven , zijn gebaseerd op max. huur/gebruik van 8 uur per dag, 5 dagen per week (Maandag t/m vrijdag). Prijzen zijn exclusief BTW, 5% verzekeringskosten, onderhoud, brandstof, olie en transport (Op aanvraag mogelijk).

Huurder dient de machine in dezelfde staat als bij in ontvangst name terug te leveren. Reinigingskosten zijn voor rekening van de huurder.

Wilt u meer weten over
een huurmachine?

Neem contact op met de verhuur afdeling.

Bel ons

+31(0)345 58 50 50

WhatsApp klantenservice

+31(0)6 43 07 03 06

AS-Motor 1040 YAK 4WD ruwterrein zitmaaier

Het paradepaardje van AS-Motor! In juni 2018 presenteerde de fabriek de nieuwe AS Yak 1040 4WD, een zitmaaier die voorzien is van een klepelmaaier die in het midden van de Yak is gepositioneerd. Een ongekende werkcapaciteit i.c.m. uitmuntende stabiliteit en comfort, maakt het een waar genot om met deze maaier in zowel vlakke als slecht begaanbare hellingen te werken. Ervaar de prestatiekracht van deze klepelmaaier en huur deze ruwterreinmaaier bij ons!

Specificaties

 • 4 takt Briggs & Stratton benzine motor
 • Permanente 4-wielaandrijving
 • Klepelmaaier 100 cm met Y-klepels
 • Hydrostatisch aangedreven
 • Vooruit 0-6,8 / achteruit 0-6,3
 • Max. gewaslengte 150 cm

Brochure

Download onze brochure om meer te lezen over deze machine.

Download Brochure

Prijzen

Prijzen excl. BTW

Per dag €200,00

Per week €800,00

Deze machine huren

AS-Motor 940 SHERPA 4WD ruwterrein zitmaaier

De zitmaaier met permanente vierwielaandrijving voor moeilijk terrein en hoge begroeiing! Naast de uitstekende aandrijving zorgt de permanente vierwielaandrijving ook voor veiligheid, vooral op hellingen: bergop zorgt ze voor een betere tractie, bergaf voor een sterkere en veiligere remwerking. Voor nog meer tractie kan het differentieelslot op elk moment met het voetpedaal worden vergrendeld. De rijaandrijving wordt verzorgd door een hydrostatische aandrijving, die uitsluitend via de rijhendel wordt bediend. Het bijzondere hieraan is dat de rijhendel vier functies heeft. De vooruit- en achteruitbewegingen, de rem en de parkeerrem worden bediend via de rijhendel. Bovendien is de AS 940 Sherpa 4WD uitgerust met een noodrempedaal aan de rechterzijde. Wanneer deze wordt ingedrukt, keert de rijhendel terug naar de middenstand en wordt de parkeerrem automatisch ingeschakeld. De 2-cilinder Briggs & Stratton motor met zijn 724 cc levert een maximaal motorvermogen van 27 pk.

Specificaties

 • 4 takt Briggs & Stratton benzine motor
 • Permanente 4-wielaandrijving
 • Cirkelmaaier 90 cm met hakselmes
 • Hydrostatisch aangedreven
 • Vooruit 0-6,2 / achteruit 0-6,0
 • Max. gewaslengte 150 cm

Brochure

Download onze brochure om meer te lezen over deze machine.

Download Brochure

Prijzen

Prijzen excl. BTW

Per dag €200,00

Per week €800,00

Deze machine huren

Deze machine huren?

Neem contact op