Stiga catalogus 2021

Bekijk HIER de 2021 catalogus!

Wim van Breda BV uit Geldermalsen is uw vakhandelaar voor het complete Stiga programma.  Van gazonmaaiers en frontmaaier tot tuintractoren en bladblazers. Alles op het gebied van tuinonderhoud heeft deze fabrikant het in huis. In onze grote showroom kunt u uw keuze maken uit de diverse zit- en loopmaaiers. Geniet van slim tuinieren, met Stiga, of het nou elektrisch aangedreven is met een accu of met een zuinige brandstofmotor.

Gazonmaaiers

Gazonmaaiermodellen, voor elk type gazon, uitgerust met meerdere maaimethodes en te gebruiken in alle omstandigheden. Ergonomie, trillingsdemping en een laag geluidsniveau zijn hierbij pluspunten die het maaien aangenaam en comfortabel maken.

Frontmaaiers

Frontmaaiers van dit merk zijn uniek in hun klasse. Met de knikbesturing en de combinatie met het Multiclip maaisysteem geniet u van ongeëvenaard comfort en maairesultaat.

Tuintractoren

De juiste tractorkeuze is essentieel. Belangrijk zijn vermogen, capaciteit en comfort.
U hebt de keuze uit achteruitworp met perfecte grasopvang, mulchen of zij-uitworp, naargelang de omstandigheden van het gazon.

Tuinonderhoud

Stiga heeft een breed assortiment hoogwaardige machines voor tuinonderhoud zoals trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, verticuteermachines, tuinfrezen en bladblazers.

Showroom

Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. Onze verkopers staan u graag te woord en informeren u graag over alle producten en de verschillende mogelijkheden.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Professioneel assortiment
  • Ruime keuze in iedere prijsklasse
  • Ook voor onderhoud kunt u bij Wim van Breda terecht
  • Vele nieuwe elektrische machines

Interesse?