AS-Motor Profi gazonmaaiers

Als professional waardeert u goed gereedschap. Als u elke dag met een grasmaaier werkt, stelt u hoge eisen aan kwaliteit en prestaties. En terecht. Sinds 1959 is het onze eis om benzinegazonmaaiers voor professionals te ontwikkelen en te produceren. De basis hiervoor is robuuste en betrouwbare technologie, gemaakt voor zwaar continu gebruik onder extreme omstandigheden. Wat efficiëntie, ergonomie en prestaties betreft, gaat AS-Motor al jaren zijn eigen weg. Vele unieke AS-Motor kenmerken stellen de professionele gebruiker in staat om AS-grasmaaiers te gebruiken in een breder scala van toepassingen:

Van de legendarische AS 2-takt motor tot 4WD gazonmaaiers met vierwielaandrijving en modellen met differentieelblokkering, zelfremmende aandrijving en automatische parkeerrem.

De nieuwste innovatie op de markt is de elektrische aandrijving met AS-Motor in het gamma professionele grasmaaiers. Speciaal op hellingen en voor hoger gelegen gazons combineert hij voor het eerst het vermogen en de actieradius van benzineapparatuur met de voordelen van accu-aangedreven apparaten – geen uitlaatgassen, minder lawaai en trillingen en minder onderhoud.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Krachtige motoren voor veel werkcapaciteit
  • Trillingen en vibraties tot een minimum gereduceerd
  • Laag gewicht en optimaal verdeeld over beide assen
  • Slijtvaste meskoppelingen

Impressie

Interesse?