Stihl catalogus 2021

Bekijk HIER de 2021 catalogus!

Wim van Breda BV uit Geldermalsen is uw vakhandelaar voor het complete Stihl programma.  Van gazonmaaiers en frontmaaier tot tuintractoren en bladblazers. Alles op het gebied van tuinonderhoud heeft deze fabrikant het in huis. In onze grote showroom kunt u uw keuze maken uit de diverse zit- en loopmaaiers. Geniet van slim tuinieren, met Stihl, of het nou elektrisch aangedreven is met een accu of met een zuinige brandstofmotor.

Gazonmaaiers

Gazonmaaiermodellen, voor elk type gazon, uitgerust met meerdere maaimethodes en te gebruiken in alle omstandigheden. Ergonomie, trillingsdemping en een laag geluidsniveau zijn hierbij pluspunten die het maaien aangenaam en comfortabel maken.

Tuintractoren

De juiste tractorkeuze is essentieel. Belangrijk zijn vermogen, capaciteit en comfort.
U heeft bij Stihl een ruime keuze, naargelang de omstandigheden van het gazon.

Tuinonderhoud

Stihl heeft een breed assortiment hoogwaardige machines voor tuinonderhoud zoals trimmers, bosmaaiers, heggenscharen, verticuteermachines, hogedrukreinigers en bladblazers.

Showroom

Natuurlijk bent u ook welkom in onze showroom. Onze verkopers staan u graag te woord en informeren u graag over alle producten en de verschillende mogelijkheden.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Zeer professioneel maar betaalbaar assortiment
  • Voor iedere klus in de tuin heeft Stihl de passende machine
  • Ook voor onderhoud kunt u bij Wim van Breda terecht
  • Vele nieuwe elektrische machines

Impressie

Interesse?