AS-Motor allesmaaiers

Allmäher® – de naam voor onze gazonmaaier, hellingmaaier en bosmaaier in één

Al 60 jaar worden Allmäher® maaiers gebruikt waar andere, conventionele maaiers niet meer kunnen komen. Deze driewielige grasmaaier is een geschikte machine voor bijna elk terrein, elke grashoogte, vele maaibreedtes en elk budget. Maar één ding is hetzelfde gebleven: De hoge eisen die aan een Allmäher® worden gesteld – hij moet robuust, betrouwbaar, manoeuvreerbaar en compact zijn. Gemaakt voor hoog gras en struikgewas in onherbergzame gebieden.

Nieuw: Nu ook met professionele AS-Motor ELECTRIC aandrijving

Een nieuwe prestatieklasse in Li-Ion accu’s maakt het mogelijk om het vermogen van vroegere verbrandingsmotoren over te brengen op accu-aangedreven allesmaaiers. De professionele AS-Motor elektrische aandrijving bespaart niet op koppel en vermogen, maar op lawaai, trillingen en uitlaatgassen. Wat het snijpatroon betreft, blijft alles hetzelfde, zonder compromissen, als voorheen.

Grasmaaien met de allesmaaier

In de loop der jaren is de Allmäher® een klassieker geworden in extensief grasland- en landschapsonderhoud. AS-Motor heeft het mulchen geperfectioneerd in zijn huidige Allmäher® modellen. Uitgebreid mulchen houdt in dat hoog gras slechts een paar keer per jaar wordt gemaaid. Het gemulchte, versnipperde gras blijft gelijkmatig over het gebied verdeeld en verteert snel. Veel modellen van de Allmower® zijn uitgerust met een cross-blade systeem om het maaisel zo fijn mogelijk te mulchen.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Super multifunctioneel inzetbaar
  • Doet alles waar een gewone gazonmaaier stopt
  • Kosten efficiënt
  • Integreert meerdere machines in één

Impressie

Interesse?