AS-Motor radiografische maaiers

Efficiënt werken in moeilijk toegankelijk terrein

De grote vooruitgang van de RC-technologie in de afgelopen jaren heeft de bestaande toepassings- en gebruiksgebieden van ruwterrein maaiers aanzienlijk uitgebreid. RC-apparatuur opent nieuwe mogelijkheden voor gebruikers en dienstverleners.

Dankzij de mogelijkheid om professionele maaiers op afstand te besturen, is het nu mogelijk om steile hellingen en moeilijk bereikbare plaatsen te maaien die enkele jaren geleden nog met de grootste fysieke inspanning met de hand moesten worden bewerkt. De oppervlakteprestaties die nu mogelijk zijn in voormalige “probleemzones”, vormen een echte vooruitgang in termen van efficiënt landschapsonderhoud.

Verhoogde veiligheid op het werk
Iedereen die ooit in de heetste zomerhitte steile hellingen heeft gemaaid, kan zich de enorme winst aan arbeidsveiligheid en comfort voor de gebruiker voorstellen. Fysiek belastende invloeden zoals trillingen, lawaai, uitlaatgassen, stofontwikkeling, pollen en insecten worden bijna volledig geëlimineerd.

Wat de arbeidsveiligheid betreft, zijn de voordelen van de RC-technologie aanzienlijk. De ruimtelijke scheiding van de gevarenzone en de gebruiker minimaliseert het risico op ernstige ongevallen, vooral bij het maaien op hellingen.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Gaat verder waar jij als persoon wilt stoppen
  • Zowel radiografisch als zitmaaier inzetbaar
  • Permanent 4-wielaangedreven
  • Realiseert de hoogste stabiliteit

Impressie

Interesse?