AS-Motor klepelmaaiers

Moeilijke toepassingsgebieden vereisen speciale oplossingen. Onze klepelmaaiers, ook wel klepelmulchers genoemd, kunnen elke uitdaging aan.
U kunt de twee handgestuurde modellen gemakkelijk en comfortabel besturen met een geavanceerde stuurrem met individuele wielbesturing. Zo kunt u de hellingcompatibele, robuuste klepelmaaier comfortabel met twee vingers manoeuvreren door greppels langs de weg, langs snelwegbermen, in steile weiden, door struikgewas en kreupelhout.

Als professional kent ook u het probleem: verborgen zwerfvuil en vreemde voorwerpen in het gras. Een klepelmaaier is precies daarvoor gemaakt. De dubbelzijdige, 5 mm dikke Y-klepels slaan gras, takken en struikgewas in kleine stukjes. Als een paar klepels een hard vreemd voorwerp raakt, kan het achterover klappen. Zo wordt schade aan de messen, het maaidek en de klepels voorkomen en kunt u zich volledig concentreren op het maaien en mulchen.

Efficiënt maaien: hoge maaicapaciteit en enorme oppervlaktecapaciteit. Het speciale ontwerp van de klepelmaaier garandeert een zuiver maairesultaat, zelfs op hoog en dicht gras. Het maaisel wordt verhakseld, versnipperd en gelijkmatig over de volledige werkbreedte verspreid. Het resterende maaisel kan snel uitdrogen en gemakkelijk gaan rotten omdat micro-organismen gemakkelijk de celstructuur kunnen binnendringen. Het gemaaide gras hoeft niet te worden verzameld en tegen hoge kosten te worden afgevoerd.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Perfect voor hellingen door het lage zwaartepunt
  • Lichtgewicht constructie en optimale gewichtsverdeling op het klepelmaaidek
  • Makkelijk manoeuvreerbaar door de stuurrem
  • Verzet enorm veel werk in een korte tijd

Impressie

Interesse?