AS-Motor ruwterrein zitmaaiers

De AS-Motor zitmaaier – krachtiger dan welke zitmaaier dan ook!

Een gazonmaaier is geen weidemaaier en zeker geen maaier om hoge begroeiing mee te maaien. Iedereen die ooit heeft geprobeerd hoog gras of struikgewas te maaien met een conventionele zitmaaier kan dit beamen. Verstopte motorkappen, rokende riemen en verbogen messen zijn vaak het gevolg.

Dat is de reden waarom AS-Motor meer dan 20 jaar geleden een nieuwe categorie zitmaaiers creƫerde: De ride-on allesmaaier, in de volksmond ook wel bekend als de ruwterrein zitmaaier. Deze zitmaaiers combineren het comfort en de oppervlakteprestaties van een gazontractor met het maaivermogen en de terreincapaciteiten van de bekende zitmaaiers met AS-Motor. De belangrijkste ontwerpkenmerken zijn de stabiliteit van het messensysteem, de overbrengingsverhoudingen van de aandrijfkrachten, de vorm van het maaidek, de positie van het zwaartepunt en het uithoudingsvermogen en de prestaties van het aandrijf- en koelsysteem.

Nu is het aan u om uit de acht verschillende modellen het juiste model voor uw toepassing te kiezen. Voor grote wendbaarheid en gebiedsprestaties op vlak terrein zijn de 2WD-modellen de juiste keuze. Op steile hellingen en moeilijk terrein is de permanente vierwielaandrijving van de AS 940 Sherpa de eerste keuze voor hoveniers, gemeenten en dienstverleners. Hoewel zitmaaiers met AS-Motor specifiek gemaakt zijn voor weiden, hoog gras en moeilijk terrein, presteren ze ook uitstekend op gazons, soms uitgerust met een mulchkit.

PERSOONLIJK ADVIES OVER DE MACHINE?

Meer weten over deze machine? Neem contact op met de verkoop afdeling.

Voordelen van de specialist

  • Traploze hydrostatische aandrijving
  • Kan tot 150 cm hoog gewas maaien!
  • Comfortabele en veilige zitpositie
  • Enorm robuust en boordevol capaciteit!

Impressie

Interesse?